Ammattilaisille

Tarjoamme ammattilaisille tietoa, koulutusta ja apua kaikissa projekteissa. Valitse Värisilmä kumppaniksesi ja säästä aikaa, vaivaa ja rahaa!

Ota avuksesi Värisilmän ammattilaispalvelut, ja urakkasi etenee sovitusta ja aikataulun mukaan. Ammattilaispalvelut on tarkoitettu ammattirakentajille. Saat käyttöösi oman asiantuntijamyyjän, apua tuotteiden valintaan ja toimitukseen. Autamme kiiretilanteissa ja hoidamme yhteyksiä niin tavarantoimittajiin kuin työmaalle. Myös Tunnetila-sisustuspalvelumme asiantuntijat ovat sinun ja asiakkaasi käytössä maksutta koko projektin ajan.

Tilaa näytepalvelusta tuotenäytteitä

Voit tilata netin kautta mallipaloja tapeteista, laatoista ja lattioista sekä värimalleja maaleista ja Unelmien värit -väriviuhkan.

  1. Säästät rahaa keskittämällä ostokset

Ammattilaispalvelumme mahdollistaa ketterän toiminnan, jota väistämättä tarvitaan projektien sujuvassa toteuttamisessa. Vain puhelinsoitto riittää. Kun tunnemme projektisi ja asiakkaasi, osaamme huomioida asioita puolestasi jo etukäteen. Säästät myös rahaa, sillä avattuasi yritysasiakastilin, saat tavaran nettohintaan.

  1. Mielenrauhaa ja aikaa omalle työlle

Henkilökohtainen asiantuntijamyyjä tuo mielenrauhaa. Hän tuntee tarpeesi ja tietää mitä olet tekemässä. Myyjä toimii apunasi tuotteiden valinnassa, ennakoi projektisi tarpeita, seuraa lähetyksiä ja huolehtii, että tilaamasi materiaalit ovat työmaalla sovitusti. Sinulle jää enemmän aikaa keskittyä olennaiseen.

  1. Maksuton Tunnetila-sisustuspalvelu

Värisilmän Tunnetila-suunnittelijat ovat sisustamisen ammattilaisia. He tuntevat suomalaisten sisustustyylit. Taiteellisen silmän lisäksi heillä on monipuolinen tuotetuntemus. Näin kokonaisuudesta tulee sekä tyylillisesti että teknisesti toimiva. Maksuton sisustusneuvonta on sinun sekä asiakkaasi käytössä projektin alusta loppuun.

  1. Autamme projektisi aikataulutuksessa

Ammattilaispalvelumme auttaa sinua viemään projektisi maaliin aikataulussa ja budjetissa. Laadimme yhdessä kanssasi määrä- ja kustannuslaskelman tarvitsemillesi pintamateriaaleille. Näin vältyt epämieluisilta yllätyksiltä.

  1. Saat kutsuja ammattilaistapahtumiin

Saat tietoa uusista tuotteista ja menetelmistä säännöllisin väliajoin järjestettävissä ammattilaistapahtumissamme. Tilaisuuksissa asiantuntijamme ja yhteistyökumppanimme esittelevät uutuuksia ja kertovat käyttökokemuksia. Tunnetila-sisustusneuvojamme kertovat kausittain tilaisuuksissamme uusista sisustustrendeistä.

  1. Pidämme tallessa projektiesi tuotevalinnat

Tuemme asiakkuuksiesi jatkuvuutta dokumentoimalla ja arkistoimalla projektikohtaiset valinnat niin pientalon kylpyhuoneremonteissa kuin kerrostalokohteen muutosvalinnoissa. Se on huomattava etu. Kerro asiakkaallesi vastuullisesta ja henkilökohtaisesta palvelustasi jo ennen projektin aloitusta.

  1. Suosittelemme sinua asiakkaillemme

Hyvin onnistunut projekti hyödyttää molempia. Suosittelemme mielellämme asiakkaillemme osaavia ammattilaisia, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Sovitaan yhdessä toimintamalli, joka palvelee parhaiten sinua, alkaen markkinointiyhteistyöstä sisustusneuvontaan ja suunnitteluvalmiiden projektien toteutukseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!