Maaliasiantuntija neuvoo maksutta kaikissa maalaamiseen liittyvissä asioissa

Maaliasiantuntijamme auttaa niin maalityypin kuin sävynkin valinnassa. Voit tulla tapaamaan maaliasiantuntijoitamme joko myymälään tai voimme olla yhteydessä sinuun sähköisten kanavien kautta.

Tutustu alta Värisilmän maksuttomiin Maalitohtori- ja Sävylä-palveluihin.

Hae vinkit ulkomaalaukseen

Huolellinen suunnittelu on nopein tie maaliin. Tikkurila Oy:n erityiskoulutuksen saaneelta Värisilmän Maalitohtorilta saat neuvot ulkomaalaukseen esitöistä alkaen. Oikein tehty ulkomaalaus suojaa talosi rakenteita säältä ja pidentää niiden käyttöikää. Aluksi pitää valita oikean tyyppinen maali. Jos kyseessä on huoltomaalaus, on tärkeää tietää, millä maalilla talosi on aikaisemmin maalattu. Halutessasi Maalitohtori tulee paikan päälle ja selvittää asian. Saat samalla suosituksen tarvittavista esitöistä. Maalitohtori antaa apua myös sävyn valintaan.

Tule tapaamaan Maalitohtoria Värisilmään tai varaa tapaamisaika etukäteen. Palvelemme myös etäyhteyksin. Kysy myös kohdekäyntiä.

Varaa aika Katso lähin myymälä

Katso, miten maaliasiantuntija auttoi 1920 rakennetun talon maalausprojektissa

Värisilmän maaliasiantuntija Eini Riski auttaa kauniin, vuonna 1920 rakennetun talon maalausprojektissa.

Lue maalausprojektista

Sävylästä apua värien valintaan

Sävylä on Värisilmän maksuton värisuunnittelupalvelu. Sävylä auttaa sinua löytämään oikeat sävyt ja laadukkaat tuotteet sekä ulko- että sisämaalaukseen. Saat näkemystä värin ja kiiltoasteen valintaan, värien yhdistelyyn sekä teknisiä neuvoja.

Sävylän väriasiantuntija tekee muutoksesta helppoa ja innostavaa asiantuntemuksensa,  värikarttojen ja muiden työkalujen avulla. Asiantuntijan opastuksella saat varmistuksen tyylivalinnoillesi ja ideoita sävyjen yhdistelyyn.

Tule tapaamaan Sävylä-asiantuntijaa. Varaa aika tapaamiseen myymälässä tai etänä. Sävylä-asiantuntijat löydät esimerkiksi verkkopalvelumme kautta.

Varaa aika Katso lähin myymälä

Ihastu Unelmien väreihin

Tee sisustuksesta inspiroivaa Unelmien värien avulla. Unelmien värit on Värisilmän oma, 147 kauniin sävyn kokoelma. Unelmien värien avulla löydät myös maalien kanssa yhteen sopivat pintamateriaalit – laatat, lattiat, tapetit – ja luot niistä toimivan sisustuskokonaisuuden. Ota avuksi maksuton Tunnetila-sisustuspalvelumme ja tee unelmistasi totta yhdessä ammattitaitoisen sisustusneuvojamme kanssa.

Tutustu Unelmien väreihin


Varaa maksuton aika maaliasiantuntijalle

  • Ajanvarauksen tiedot

  • Omat tietosi

  • Luovutamme lomakkeen tiedot valitsemallesi sisustussuunnittelijalle tai maaliasiantuntijalle. Kun tulet tapaamiseen, ota mukaan piirustukset tai mitat, niin saat tarjouksen suunnittelusta toteutukseen.