CERESIT CM14 EXPRESS 25KG (CM29) LAATTALAASTI

49,90 /kpl

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Ceresit CM 14 soveltuu suurten keraamisten laattojen, sileiden kivilaattojen, klinkkereiden ja valettujen betonilaattojen kiinnitykseen sisällä ja ulkona. Kävelykelpoinen ja saumattavissa jo 3 tunnin kuluttua.

Tuotetiedot

Soveltuvuus

Sisä- ja ulkokäyttöön myös märkätiloihin

Käyttökohteet

Nopean kovettumisen ansiosta CM 14 Express sopii erityisesti korjaustöihin ja silloin, kun halutaan saada tiloja nopeasti käyttöön. Laastin pinta on kävelykelpoinen ja saumattavissa jo 3 tunnin kuluttua laattojen asentamisesta.

Laasti sopii käytettäväksi myös julkisten tilojen ja kovan kulutuksen kohteissa, kuten kulkuväylät, käytävät, koulut, valintamyymälät, kaupat, ravintolat jne.


Ominaisuudet

– laasti on kävelykelpoinen ja saumattavissa jo 3 tunnin kuluttua

– levitettävissä paksuna, enintään 20 mm kerroksena

– parvekkeille, terasseille, lämmitettäville lattioille

– vaikeille alustoille: OSB-levyt, laatta-laatalla pinnat

– ei kutistu kuivuessaan

– nopeuttaa laatoitustöitä

– erityisesti suurikokoisille laatoille ja levyille julkisissa tiloissa ja liikerakennuksissa

– täysi kuormitus 24 tunnin kuluttua


Työskentely

Alustan esikäsittely

CM 14 Express tarttuu kaikkiin kuormitettaviin ja kuiviin pintoihin, jotka on puhdistettu tarttumista estävistä aineista (voiteluöljyistä, bitumeista, pölystä).

Käyttöohje

Kaada pakkauksen sisältö mitattuun määrään kylmää, puhdasta vettä ja sekoita sähkövatkaimella tasaisella nopeudella, kunnes muodostuu tasainen, paakuton laasti. Odota sitten 5 minuuttia ja sekoita vielä kerran. Lisää tarvittaessa pieni määrä vettä ja sekoita uudelleen.

Huomio

Työt on tehtävä kuivissa olosuhteissa, ilman ja käsiteltävien pintojen lämpötilan on oltava +5 – 25 °C. Laasti CM 14 Express sisältää sementtiä, ja kun se sekoitetaan veteen, syntyy emäksinen reaktio. Siksi iho ja silmät on suojattava työskenneltäessä. Jos materiaalia on joutunut silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu lääkäriin.