FUTURA AQUA 3 VALKOINEN 0,45L TARTUNTAPOHJAMAALI TEKNOS

20,90 /ast

Tämä tuote on saatavilla vain Värisilmä-myymälöissä.
Katso lähin Värisilmä-myymäläsi tästä

FUTURA AQUA 3 on vesiohenteinen täyshimmeä tartuntapohjamaali puu- ja metallipinnoille sisä- ja ulkokäyttöön. Soveltuu tartuntapohjamaaliksi puu- ja rakennuslevypinnoille sekä ei-ruostuville metallipinnoille: ovien, ikkunanpuitteiden, kaapistojen, listojen, paneelien ja paneelikattojen sekä esim. ilmastointikanavien, lämpöpattereiden ja putkistojen pohjamaalaukseen.

Sisätiloissa FUTURA AQUA 3 soveltuu myös rappaus- ja tasoitepintojen pohjamaalaukseen kohteissa, joissa maalausalustalta vaaditaan erityistä kestävyyttä ja sileyttä, esim. ikkunapenkit ja -pielet sekä erityiskohteiden, kuten porraskäytävien, seinäpinnat.
Ulkona FUTURA AQUA 3 soveltuu puisten ikkunanpuitteiden, ovien, parvekekaiteiden, ulkokalusteiden ym. pohjamaalaukseen.

Tuotetiedot

Kiiltoaste

Täyshimmeä

Käyttökohde

1.5 Ovi-, ikkuna-, kaluste- ja esinemaalit

Riittoisuus

n. 8-10 m²/ L

Pakkauskoot

0,45L, 0,9L , 2,7L, 9L

Ohenne

Vesi

Työtapa

Levitys lakkasiveltimellä, mohairtelalla, maalaustyynyllä tai ruiskulla.

Tuotemerkki

Teknos

KÄYTTÖKOHTEET

Soveltuu tartuntapohjamaaliksi puu- ja rakennuslevypinnoille sekä ei-ruostuville metallipinnoille: ovien, ikkunanpuitteiden, kaapistojen, listojen, paneelien ja paneelikattojen sekä esim. ilmastointikanavien, lämpöpattereiden ja putkistojen pohjamaalaukseen.


Ulkona FUTURA AQUA 3 soveltuu puisten ikkunanpuitteiden, ovien, parvekekaiteiden, ulkokalusteiden ym. pohjamaalaukseen.


Sisätiloissa FUTURA AQUA 3 soveltuu myös rappaus- ja tasoitepintojen pohjamaalaukseen kohteissa, joissa maalausalustalta vaaditaan erityistä kestävyyttä ja sileyttä, esim. ikkunapenkit ja -pielet sekä erityiskohteiden, kuten porraskäytävien, seinäpinnat.


KÄYTTÖOHJE

PINNAN ESIKÄSITTELY

Maalaamattomat pinnat puhdistetaan pölystä ja liasta. Aikaisemmin maalatut pinnat pestään SUPER maalipesuaineella. Kovat tai kiiltävät pinnat hiotaan himmeiksi ja hiontapöly poistetaan. Kolot ja muut epätasaisuudet silotetaan SILORA A snickerisilotteella.


KÄSITTELYOHJE

FUTURA AQUA 3 soveltuu tartuntapohjamaaliksi puupinnoille sisällä ja ulkona sekä sinkityille, galvanoiduille ja aiemmin maalatuille metallipinnoille sisätiloissa. Ennen käyttöä maali sekoitetaan huolellisesti. Maalia ohennetaan tarvittaessa vedellä 5 – 15 tilavuusprosenttia. Maali levitetään lakkasiveltimellä, mohairtelalla, maalaustyynyllä tai ruiskulla yhteen tai kahteen kertaan. Maalattaessa sileää pintaa, esim. laakaovea, voidaan telajälki tasoittaa tasoittajalla, maalaustyynyllä tai lakkasiveltimellä. Korkeapaineruiskusuutin 0,011 – 0,013″.


KÄSITTELYOLOSUHTEET

Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Alhainen kosteus ja/tai yli +21 °C:n lämpötila nopeuttavat maalin kuivumista. Ilman kostuttaminen ja/tai lämpötilan laskeminen työtilassa helpottavat maalaustyön sujuvuutta. Maalauksen jälkeinen tuuletus nopeuttaa maalin kuivumista.


Ei saa jäätyä!


TEKNISET TIEDOT

Kuiva-ainepitoisuus: n. 40 tilavuus-%

Haihtuvat orgaaniset aineet (VOC): EU VOC raja-arvo (kat A/d): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: max. 130 g/l. EU VOC raja-arvo (kat A/i): 140 g/l 2010. Tuotteen VOC: max. 140 g/l.

Kiilto: Full-matt

Sävytysjärjestelmä: Teknomix

Tiheys: n. 1,3 g/ml

Pölykuiva: 1 tunnin kuluttua

Ohenne: Vesi.

Välineiden pesu: Työvälineet pestään välittömästi käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja tarkoitukseen soveltuvalla pesuaineella.

Pakkauskoot: 0,45 L, 0,9 L, 2,7 L, 9 L

Varoitusmerkintä: Katso käyttöturvallisuustiedote. HUOM! Itsesyttymisvaaran takia tuotteesta syntyvä jäte, ruiskutussumu ja likaantuneet rievut yms. on säilytettävä paloturvallisessa paikassa ilmatiiviisti suljetuissa astioissa. Veteen upottaminen on myös suositeltavaa.

Hyväksynnät & sertifikaatit: M1-luokitus