HELO AQUA 80 ERIKOISLAKKA 0,9L TEKNOS

37,90 /ast

Tämä tuote on saatavilla vain Värisilmä-myymälöissä.
Katso lähin Värisilmä-myymäläsi tästä

HELO AQUA 80 on kiiltävä vesiohenteinen polyuretaanidispersioon perustuva erikoislakka puupintojen lakkaukseen sisällä ja ulkona. MaalausRYL 2012:n mukaiset maalaustuoteryhmät 512, 531, 641 ja 642 (MaalausRYL 2001 maalaustarvikeryhmä 71.3). Kiiltoryhmä 2, kiiltävä.

Tuotetiedot

Kiiltoaste

Kiiltävä

Käyttökohde

1.6 Lakat

Riittoisuus

Sivellin- tai huopalastalevitys 8-12m² /L. Mohairlastalevitys 12-15m² /L.

Pakkauskoot

0,45L, 0,9L , 2,7L, 9L

Ohenne

Vesi

Työtapa

Levitys siveltimellä, lastalla tai telalla.

Tuotemerkki

Teknos

KÄYTTÖKOHTEET

Lauta- ja parkettilattiat sekä portaat sisällä, puukalusteet sisällä ja ulkona.


KÄYTTÖOHJE

KÄSITTELYOHJE

Puupinnan on oltava kuiva, hyvin hiottu sekä huolellisesti puhdistettu pölystä ja muista epäpuhtauksista. Sekoita HELO AQUA 80 huolellisesti ennen käyttöä ja käyttökertojen välillä varoen kuitenkin sekoittamasta ilmaa lakan joukkoon. Käsittelemättömät parketit ja lautalattiat: Pohjusta 15 % ohennetulla HELO AQUA 80:lla. Käytä sivellintä, lastaa tai telaa. Pintalakkaus tehdään HELO AQUA 80:lla 2 – 3 kertaa siveltimellä tai lastalla. Lakka levitetään puun syiden ja kuvioinnin suuntaisesti. Aiemmin lakatut lattiat: Suositeltavinta on hioa pinnat kokonaan puhtaiksi ja noudattaa edellä mainittua käsittelemättömän parketti- ja lautalattian lakkausohjetta. Mikäli vanha lattiapinta on hyväkuntoinen voidaan HELO AQUA 80 lakka levittää hyvin hiotulle (paperi nro 150 tai hienompi) alustalle pintalakkausohjeen mukaisesti. Tällöin on kuitenkin ennen koko lattian lakkausta tehtävä pienelle alueelle koelakkaus tartunnan varmistamiseksi. Portaat ja kalusteet: Portaat ja kalusteet on hyvä lakata siveltimellä. Pohjusta tarvittaessa ohennetulla HELO AQUA 80:lla. Tee ensimmäinen sively HELO AQUA 80 erikoislakalla ohuelti ja anna pinnan kuivua vähintään tunnin. Hio pinta ja poista hiontapöly huolellisesti. Lakkaa pinta toiseen kertaan ja anna kuivua n. 3 tuntia ennen kolmatta lakkausta. Huom! Säärasitukseen joutuviin kohteisiin suosittelemme käyttämään sävytettyä lakkaa sekä välttämään vaakapintojen lakkausta.


KÄSITTELYOLOSUHTEET

Lakkaustyön ja lakan kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja lakan lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Ei saa jäätyä!


TEKNISET TIEDOT

Kuiva-ainepitoisuus: n. 32 tilavuus-%

Haihtuvat orgaaniset aineet (VOC): EU VOC raja-arvo (kat A/i): 140 g/l 2010. Tuotteen VOC: max. 140 g/l.

Kiilto: Kiiltävä

Sävytysjärjestelmä: Teknomix

Ohenne: Vesi.

Välineiden pesu: Työvälineet pestään välittömästi käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella.

Hyväksynnät & sertifikaatit: M1-luokitus