SUPI SAUNASUOJA EP 2,7L PINTAKÄSITTELYAINE

48,00 /ast

Tämä tuote on saatavilla vain Värisilmä-myymälöissä.
Katso lähin Värisilmä-myymäläsi tästä

Suojaa lialta ja kosteudelta:
Supi Saunasuoja on kosteiden sisätilojen pintakäsittelyaine, joka muodostaa likaa ja vettä hylkivän pinnan. Se sisältää homeenestoainetta, joka suojaa käsiteltyä pintaa.

Saunan sävy ratkaisee:
Supi Saunasuoja on sävytettävä kosteiden tilojen puuseinien ja -kattojen suoja-aine joka sisältää homeenestoainetta. Se voidaan sävyttää Pro Greyn, Kuultavat sisävärit ja Valtti-kartan mukaan.

Turvallinen M1-tuote:
Supi-saunatuotteet kuuluvat Rakennusmateriaalien parhaaseen päästöluokkaan M1. Niistä ei haihdu sisäilmaan haitallisia aineita.

Suojaa erilaisille pinnoille:
Supi Saunasuoja on erinomainen tuote puu-, puukuitulevy- ja betonipintojen käsittelyyn, mutta se ei sovellu lauteiden käsittelyyn.

Tuotetiedot

Kiiltoaste

Puolihimmeä

Käyttökohde

1.7 Öljyt ja vahat

Riittoisuus

8-12 m²/L

Pakkauskoot

0,9L, 2,7L , 9L

Ohenne

Vesi

Työtapa

Sively tai ruiskutus

Tuotemerkki

Tikkurila

KÄYTTÖKOHTEET

Kosteiden sisätilojen pintakäsittelyaine, joka muodostaa likaa ja vettä hylkivän pinnan. Sisältää homeenestoainetta, joka suojaa käsiteltyä pintaa. Soveltuu puu-, puukuitulevy- ja betonipintojen käsittelyyn. Ei sovellu lauteiden käsittelyyn. Erityisesti saunan löyly-, pesu- ja pukuhuoneiden seinät ja katot.


KÄYTTÖOHJE

Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +5 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Esikäsittely Uudet, puhtaat puupinnat:

Puhdista puupinta liasta ja pölystä. Kostuta se kevyesti vesisumulla, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois. Poista hiontapöly.


Vanhat ja likaantuneet tai esim. aiemmin Supi Saunasuojalla käsitellyt puupinnat:

Pese Supi Saunapesulla käyttöohjeen mukaan, huuhtele huolellisesti ja anna kuivua. Hio tarvittaessa ja poista hiontapöly.

Käsittely Sekoita Supi Saunasuoja huolellisesti, ajoittain myös käytön aikana.


Käsittele löylyhuoneen seinät kertaalleen sävytetyllä tai sävyttämättömällä Supi Saunasuojalla. Ohenna tarvittaessa vedellä.


Voit myös sivellä löylyhuoneen seinät kahteen kertaan 50 % vedellä ohennetulla sävytetyllä Supi Saunasuojalla. Näin siveltimenjäljet jäävät mahdollisimman vähän näkyviin.


Käsittele pesu- ja pukuhuoneiden puupinnat kahteen kertaan Supi Saunasuojalla. Ohenna ensimmäisellä kerralla sävytettyä Supi Saunasuojaa n. 20 % vedellä, kirkasta Supi Saunasuojaa vain tarvittaessa.


Kokeile sävytettyä Supi Saunasuojaa huomaamattomaan paikkaan varmistuaksesi oikeasta väristä. Väristä tulee ohennettuna hieman vaaleampi ja kuultavampi kuin värikartassa. Puulajin ominaisuudet ja aiemmat käsittelyt vaikuttavat lopulliseen väriin. Käsittele pienet pinnat yhtäjaksoisesti kokonaan ja suuret paneelipinnat 1-2 paneelia kerrallaan yhtenäisen värin aikaansaamiseksi.


Esilämmitä sauna ennen käyttöönottoa ja tuuleta se hyvin.

Työvälineiden puhdistus Pese työvälineet saippualla ja vedellä. Hieman kuivuneen saunasuojan poistoon suositellaan Tikkurilan Pensselipesua.

Hoito-ohjeet Tarvittaessa aikaisintaan n. 1 kk:n kuluttua käsittelystä:


Puhdista pinta Supi Saunapesulla (1-2 dl saunapesua 5 litraan vettä).

EU VOC -raja-arvo (cat A/f) 130g/l(2010)

Supi Saunasuoja sisältää VOC max. 130 g/l.


TEKNISET TIEDOT

Maalaustuoteryhmä 2012 161 Seinä- ja kattopintojen vesiohenteiset pölynsidonta-aineet, 513 Kiviainespintaisten seinien, kattojen ja kalusteiden vesiohenteiset lakat RL 02 (RT-luokitus)

961 Dispersiopohjaiset saunasuojat RL 01…05

Maalaustarvikeryhmä 2001 89.1 Saunasuojat sisäkäyttöön RL 4a (RT-luokitus)

Perusmaalit EP

Kiiltoryhmä Puolihimmeä (4/RT-luokitus)

Riittoisuus 8-12 m2/l.

Pakkaukset 0,9 l, 2,7 l, 9 l.

Ohenne Vesi

Työtapa Sively tai ruiskutus.

Kuivumisaika, +23 °C ilman suht. kosteus RH 50 % Pölykuiva n. 1/2 tunnissa. Seuraava käsittely voidaan suorittaa 2-3 tunnin kuluttua. Käyttöönottokuiva n. kahden vuorokauden kuluttua.

Kiinteäainetilavuus n. 16 %.

Tiheys 1,0 kg/l, ISO 2811.

Varastointi Suojattava pakkaselta.